.NET开发在Mac技巧技巧、NET、Mac

2023-09-03 08:27:57 作者:酷到底

我刚刚拿到一台MacBook Pro和一直在使用它(+融合)现在制定的约一个月。这个问题的目的是类似于的C#隐藏功能;要成为一个如何做的在Mac上为Windows开发的技巧和窍门。

I have just got a MacBook Pro and have been using it (+Fusion) to develop on for about a month now. The purpose of this question is similar to Hidden Features of C#; to become a how-to of tips and trick for windows development on a mac.

我要澄清,我知道新兵训练营,但不使用它(也没有得到任何利益),所以我使用的稳定状态,以确保没有发生到我的操作系统分区我不知情的情况。然而;作为萨拉指出,苹果使伟大的硬件和我绝对爱我的MBP这样的人谁是寻找一个仅适用于Windows的笔记本电脑使用Boot Camp在Mac不容忽视的外形尺寸与硬件太神奇了。

I should clarify that I am aware of boot camp but do not use it (nor do I have any interest to), hence my use of steady state to make sure nothing happens to my OS partition without my knowledge. However; as Sara pointed out, Apple makes great hardware and I absolutely LOVE the form factor of my MBP so for someone who is looking for a windows only laptop a mac with boot camp should not be overlooked as the hardware is amazing.

我的环境如下 *的MacBook Pro 152.4GHz的2GB RAM(要升级到4GB推出) * VMware Fusion的2.0 Beta版 *的Windows XP专业版SP3(整合安装之前安装)

My environment is as follows * MacBook Pro 15" 2.4Ghz 2GB RAM (Going to upgrade to 4GB soon) * VMWare Fusion 2.0 Beta * Windows XP Pro SP3 (Slipstreamed BEFORE install)

温馨提示: *使用Windows稳态保持操作系统一致的 *使用svn + ssh连接到Mac上的小仓库,然后使用Time Machine备份。 *使用空间。

Tips: * Use Windows Steady State to keep OS consistent * Use svn+ssh to connect to the mac for small repositories then use time machine to backup. * Use spaces.

推荐答案

@Andrew - 我正是在您的情况。我使用的MBP,而我的公司工作,纯粹是基于微软:IE,.NET,COM等,虽然没有什么可以打败运行Vista本身在新兵训练营(我从来没有见过Vista上运行这么快),为您的Mac OS的细微要在主操作系统,互联网,邮件等已经得到了我下面的配置。工程就像一个魅力:

@Andrew - I'm exactly in your situation. I use a MBP while my company work is purely Microsoft based: i.e., .NET, COM etc. While nothing can beat running Vista natively in Boot Camp (I've never seen Vista run so fast), the niceties of having your Mac OS be the "main" OS, for internet, mail etc. has gotten me to the following configuration. Works like a charm:

在加载您的MBP的最大可能的 - 4GB。这真是值得每$。 升级您的硬盘驱动器(如果没有的话)到7200RPM。这里主要的性能提升。 的Parallels Desktop的Mac 的虚拟化。您可以有多个虚拟机,或使用Boot Camp分区。后者应该是快,但我还没有真正衡量它(我用它不必启动本身,如果我真的需要速度选项)。前者可以让你有多个操作系统。我给我的虚拟机1GB内存。如果你想让它更活泼的我可以做得更多。 在Micorsoft的Visual Studio 2005/8用于.NET和C ++。我还没有看到任何的IDE .NET其击败这一个。该智能感知是真是太神奇了。 code齿轮(是的,我们有一些德尔福) Parallels Desktop for Mac for virtualization. You can either have multiple VM, or use a boot camp partition. The latter is supposed to be faster, but I haven't really measured it (I use it for having the option to boot natively if I really need speed). The former allows you to have multiple OS. I gave my VM 1GB memory. I can do more if you want it more snappy. Micorsoft Visual Studio 2005/8 for .NET and C++. I have yet to see any IDE for .NET which beats this one. The intellisense is really amazing. Code Gear (yes we have some Delphi)

对于非开发偶尔需要我还留着Microsoft Office 2007的安装。他们有MAC端口,但那些没有砍掉它。

For non development occasional need I also keep Microsoft Office 2007 installed. They do have MAC ports, but those don't always cut it.